Pastrav cu legume la cuptor

de Miha in Pastrav, 1 Feb 2010 | 24738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • 200 g mix legume congelate
  • 1/2 capatana usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 lingurita boia de ardei
  • ghimbir
  • rozmarin
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu legume la cuptor:

Usturoiul se toaca si facem un mujdei cu cele 2 linguri ulei si zeama de lamaie. Adaugam restul condimentelor si omogenizam.

Cu acest amestec ungem pastravii la exterior, cat si la interior.

Fiecare pastrav il punem pe cate o bucata de folie de aluminiu. Umplem burtile cu legume si strangem bine folia.

Dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora, apoi ii punem intr-o tava si dam la cuptor la foc mediu. Cand sunt aproape gata (cand nu mai rezistati mirosului :)) ) desfaceti folia si mai lasati inca vreo 10 minute, pana se rumenesc.

 

TIPS-URI

1

legumele se pot sota inainte de a umple pastravii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

susu 1

24.03.2010, 21:15

miha foarte bun si sanatos.

Miha 1

24.03.2010, 21:47

Da, Simona. Si usor de facut!

mariac 1

28.03.2010, 20:28

ce bine arata ,bravo imi place ca santeti tinere si foarte bune gospodine

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saramura de pastrav